Friday, December 19, 2008

Machinae Supremacy

Tässä vuosien mittaan on tullut kuunneltua yhden jos toisenkin tyyppistä metallia, eikä kuuntelu tietysti ole tähän yhteen genreenkään mitenkään erityisesti pysähtynyt. Parhaiten omaan makuuni uppoaa metallin ohella, myös kaikki vähän underground meininki, kun populaari musiikki hyvin usein kuluttaa itsensä loppuun radiossa varsin tehokkaasti.

Underground termillä tarkoitan lähinnä näitä kiven alla olevia helmiä, jotka vielä tekevät musiikkia omaksi ja muiden iloksi saavuttamatta kuitenkaan massojen huomiota. Näissä bändeissä harvemmin haisee tuo raha, mikä on nykypäivänä turmellut monet Amerikkalaiset sekä Brittiläiset bändit. Lukuun ottamatta niitä muutamia legendoja jotka vetävät samaan malliin vaikka ikä lähenisikin jo sitä 50:nen kriittistä rajaa.

Uusin löydös tällä saralla on Machinae Supremacy. Bändi jonka musiikki nostaa tunteita pintaan erityisesti vanhemmissa pelaajissa. Pelaajissa jotka ovat kokeneet Nintendon ja C64:än ajat ja miksei myös aikaisempien koneiden.

Machinae Supremacy on luokiteltu heidän keksimäksi SID-Metalliksi, joka lähinnä tarkoittaa, että bändi käyttää metallimusiikin ohella varsin runsaissa määrin myös SID äänillä toteutettuja melodioita.

Mutta ilman sen suurempia löpinöitä kannattaa ehdottomasti mennä tutustumaan bändin tuotantoon.
Tämä on varsin helppoa, sillä bändi keräsi valtavan määrän faneja jakamalla omia kappaleitaan verkon avulla täysin ilmaiseksi. Täten kannattaa käydä katsastamassa tämä vanhempi, mutta silti varsin laadukas kokoelma musiikkia.

Machinae Supremacy netissä julkaisemat levyt.
http://www.machinaesupremacy.com/masusite/ugmusic.html
http://www.machinaesupremacy.com/masusite/jngmusic.html

Bändin Myspace sivu.

http://www.myspace.com/machinaesupremacy

Jos musiikki maistuu kannattaa harkita heidän kahden uusimman levynsä hankintaa vaikka levykauppa x:stä
http://www.levykauppax.fi/search/?q=machinae

1 comment:

materials said...
This comment has been removed by a blog administrator.