Monday, October 15, 2007

Parhaat pelit jota kukaan ei ole pelannut: Osa1

Tässä osiossa tullaan käsittelemään aina pelejä jotka ovat hautautuneet massan mukaan vaikka pelit ovat olleet loistavia asiassa jos toisessakin.Alusta: Ps2
Tekijä: KONAMI
Pelaajia: 1
Genre: Seikkailu

Shadow of memories on Konamin poikkeama metal gearien mailmasta seikkailupelien mailmaan. Peli julkaistiin aikoinaan Ps2:n julkaisun aikoihin eikä se saanut tämän vuoksi tarpeeksi julkisuutta vaikka kyseessä olikin poikkeuksellisen hyvä seikkailupeli ja vielä tuorella alustalla. Itse pidän juonta edelleen yhtenä parhaana videopeleissä koskaan vaikka siinä on vielä jätetty kirjojen tavoin paljon pelaajan harteille erityisesti loppuraktaisuja miettiessa joita löytyy 5+1.
Peli rantautui loppujen lopuksi kolmelle alustalle jotka ovat Ps2, Xbox sekä PC.
Mutta jatko osasta ei ole puhuttu joten peli ei nähtävästi tuottanut pääomaa riittävästi massaan hukkumisensa takia.
Mikäli pelin näet mille tahansa kyseisistä alustoista kannattaa peli ehdottomasti hommata. Sitä ei nimittäin saa enää juuri mistään.
Peli kertoo Eike nimisestä nuoresta miehestä joka kuolee tarinan alussa, mutta tuonpuoleisen porteilla hän saakin mahdollisuuden estää kuolemansa. Tästä juoni sitten lähteekin liikkeelle mahtavan pääteema musiikin tahdittamana. Peli on kuitenkin pelattavissa läpi hyvinkin nopeasti mutta uudelleen peluu arvoa löytyy 5 lopun myötä.

No comments: