Wednesday, October 24, 2007

Warhawk arvosteluAlusta: PS3
Pelaajia: jaetulla ruudulla 2-4, 32 netissä

Hieman yllättävästikin PS3:n ehkä moninpeli kuninkaaksi pompannut Warhawk, on tällä kertaa arvostelun aiheena. Kyseistä peliä on tultu pelattua hyvinkin aktiivisesti tässä kolmen kaverin kanssa, ja antoisaa sotimista on ollut tähän mennessä.
Peli on täysin suunnattu moninpeliin, joten yksinpeliä ei pelistä löydy
Ja tätä voi harrastaa joku yksin verkossa maksimissaan 32 pelaajan matseissa tai sitten kavereiden kanssa nelinpelinä keskenään sekä jaetulla ruudulla neljä pelaajaa verkossa.

Pelissä soditaan hieman Battlefield pelien tapaan laajoilla alueilla joissa pelaajat voivat perinteisen kävelemisen sijaan ottaa aleensa jeepin, tankin tai lentokoneen.
puolustaville pelaajille löytyy sitten taas erilaiset tykkitornit jotka ovat suunnattu lähinnä ilmatorjuntaan mutta soveltuvat myös maalla kulkeviin kohteisiin vallan mainiosti. Tähän toivoisi kuitenkin hieman vielä lisää variaatiota, sillä valintoja on silti hieman vielä liian vähän. Kenttiä joissa voi sotia löytyy noin 5 kappaletta. Tähänkin toivoisi muutamaa mappia enemmän vaikka erilaisia koko vaihtoehtoja näistä jaksoista löytyy.

sotiminen verkossa on todella kivutonta, alun opettelun jälkeen pelaaja pystyykin nauttimaan täysin mitoin laajoista ja paikoitellen todella hektisistä taisteluista ilman minkään laista viivettä. Pientä häikkää on pelitilastojen sekä Sonyn Ranking servereiden kanssa ollut mutta nämä tullaan korjaamaan piakkoin ilmestyvällä kahdella päivityksellä.

Musiikki puolella kaipaisi hieman parannusta, sillä muutamaan otteeseen on mieleen tullut radion pistäminen päälle kun ainoa noteeraamisen arvoinen ääni taisteluissa tuntuu olevan konekiväärin pauke. Toki Medal of honor maiset sota melodiat toimivat jonkin aikaa mutta vaihtelua kaipaisi tähänkin. Toivottavasti Ps3 järjestelmä päivitysten myötä ilmenisi parannuksia tähän puoleen tulevaisuudessa.

Arvosana: yksin netissä: 8½/10 splitscreen:inä netissä: 10/10

No comments: