Thursday, November 22, 2007

Parhaat pelit jota kukaan ei ole pelannut Osa:3 KKND Krossfire


Muistan muinoin kun vielä Psx:lläni pelailin olin löytänyt omasta mielestäni todella mielenkiintoisen pelin. Olin tuolloin vielä pieni, mutta pistin rahat kasaan ja ostin alennuksesta löytyneen KKND: Krossfire pelin pleikkari ykköselle.

Peli oli Red Alertin kanssa ainoa strategia peli mitä oli tuohon aikaan tullut pelattua. Aluksi peli tuntui hemmetin vaikealta ja sitä se paikoitellen varmasti olikin. Mutta oppiessani yhä enemmän pelistä luonnisti strategia peli myös pleikkarilla. Rakastin peliä, ja se on edelleen yksi harvoista RTS peleistä jota olen jaksanut läpi vetää.

Peli kertoo ydinsodan jälkeisesta mailmasta jossa ihmiset nousevat omista pommi suojistaan kauhistelemaan tekojaan, mutantit aloittavat taistelunsa maan hallinnasta, ja samaa povaavat Series 9 robotit. Kaikilla näillä kolmella oli oma tarinansa ja omat tehtävät. Juoni kelpasi tuohon aikaan itselle aivan mainiosti ja meno oli juuri sellaista mitä olin etsinyt. Tähän soppaan vielä oli lisätty mitä mainiompi jaetun ruudun moninpeli, ei.. Kuulit oikein JAETUN RUUDUN KAKSINPELI RTS:ssä. Voi että sitä tuli iloisena väännettyä kaverin kanssa ja fiilisteltyä.

Harmillisesti pelilevy hajosi tiuhassa käytössä jota kirosin aina koko ala asteen ja kenties osan yläasteen ajoista. Nyt peli kuitenkin löytyy ilmaispelinä? internetin valtamerestä vaikkapa

täältä ->
KKND2 PC versio RAR 70mt
kyseinen sivusto on joku ulkomaalainen sivusto ja väittää peliä freewareksi. En silti tiedä tuon tiedon luotettavuutta mutta kun niin sanovat niin tuskin linkki ketään haittaa. Sitäpaitsi peliä on VIELLÄ epätodennäköisempi löytää yhtään mistään kuin aiemmin mainitsemiani pelejä.



Niin ja pelin saamista lievästi ilmaistuna "vaihtelevista" arvosanoista ei sitten keskustella, sillä peli on quality piste.

No comments: