Monday, November 19, 2007

Mielenterveys epävakaana? TOY HOME
On varmaan mainitsemisen arvoista että latasin kyseisen pelin Demon odottamatta siltä juurikaan mitään. Visuaalinen ilme toi mielikuvia lapsille suunnatusta pienestä yksinkertiasesta ajopelistä. Noh tottahan nuo ovatkin mutta en uskonut viihtyväni sen parissa kauaakaan.

Ikäväksi(?) yllätykseksi kuitenkin osoittautui jälleen kerran laadukaan tuntuinen PSN peli (tästä ei väitellä!)johon olisin valmis hinnan upottamaan. Pelin todella veikeä idea yhdistää fysiikan lait leikkisästi leikkiautoilla huoneeseen mitä eriskummallisimilla leluilla ja palasilla rakennetuilla ajoradoilla. Meininki on mitä hilpeintä ja nopeuden tunnettakaan ei pelistä puutu. Salaisuuksia on ripoteltu jo demossa kiitettävä määrä ympärille kenttää eikä pelaajaa pakoteta seuraamaan täysin oletettua reittä vaan rakoja kiitää muualle kentässä löytyy kyllä, ja mikäli ei niin mahdollisuus tönäistä ne muutavat este palikat pois tieltä löytyy yleensä aina. Kaiken tämän hauskuuden lisäksi peli viellä näyttää hyvältä! pyöreät objektit ovat pyöreitä ja kaunista vaikkakin yksinkertaistakin on kiva katsella. Tämä peli todella pistää jälleen harkintaan pankkikortin vaihtamisen osuuspankista sambo pankkiin jolloin psn transactiot onnistuisivat.

Ikävää kun Psn korttien saapumisesta eurooppaan ei ole vielä sen jälkeen kuulunut yhtään mitään vaikka maksumenetelmä on jo PSN palveluihin lisätty.

No comments: