Friday, February 26, 2010

Pientä päivitystä

Valitettavasti nyt on ollut hieman pidempi hiljainen hetki osittain johtuen laiskuudesta ja osittain taas koulun, pelien yms muiden aikaa vievien "projektien" saatossa.

Viimeaikoina on kuitenkin tullut hommattua muutamiakin pelejä joista tänne voisi vähintään pientä mielipidettä heittää. Esimerkkinä vaikka Fate: Unlimited Codes jonka hommasin ihan japanista. Japanista lähinnä siksi että pieni keräilijä viettini ei oikein tue ideaa ladatuista kokonaisista peleistä.

Hiljattain on taas palattu J-Rpg:n pariin varsin tehokkaasti. Esimerkiksi alkuvuodesta hommasin vihdoin kaksi kauan hankintalistalla ollutta peliä, Eternal Sonata ja Valkyria Chronicles. Pelattavien J-rpg pelien listalla löytyy myös Agarest: Generations of War joka odottaa hiljaisempaa ajanjaksoa läpäisylleen. Näiden lisäksi noin reilu viikko tai kaksi takaperin saapui postilaatikkoon myös Star Ocean4: Last Hope -International- jota pääsi vihdoin pelittämään.

Muita hankittuja pelejä ovat mm Locoroco: midnight carnival, Borderlands, Trine, Overlord, Red Alert3, Ninja Gaiden Sigma2, sekä Bioshock2. Joten pelattavaa kyllä riittäisi, kunhan aikaa saisi jostain väleistä ammennettua. Bioshock2, Borderlands ja Trine on jo läpäisty tai lähes läpäisty, että näistä voi jotain katsausta tulla lähitulevaisuudessa.

Nyt kuitenkin aika menee tehokkaasti koulussa eri ohjelmointi kieliä opetellessa ja Ruotsin kanssa painiessa.

No comments: