Saturday, August 4, 2007

Uusia demoja Playstation storeen

Nytemmin on tullut muutamakin päivitys ja demoja on tullut viikottain. Tällä viikolla saatiin Ghost Recon advanced warfighter joka tunnetaan ehkä paremmin nimellä graw. Kyseinen peli oli yllättävän hyvä mitä kokeilin, ja täysin uusi koska en ole tämän tyylisiä strategisia 3rd person shoottereita paljon pelaillut.

Viimeviikolla saatiin Heavenly sword lyhyt demo jossa pääsi vähän koittamaan taistelu järjestelmää joka on yllättävän monipuolinen ja poikkeaa vahvasti muista lajityypin peleistä. Tietty peli on omaksunut myös Gow pelistä toimintakohtauksissa käytettävän nappien painnallusten ajoitus systeemin mutta tämä toimii niin se ei niinkään haittaa. Myös japanin storeen tuli Bladestorm demo jota en ole vielä koittanut tai saatikka täysin ladannut mutta prosentit menee siinä 60%

Viimeviikkoa edeltävällä viikolla taas saatiin the Darkness joka on mafia tarina pimeillä supervoimilla höystettynä. Kontrollit olivat jokseenkin hankalahkot mutta toimivat silti siedettävästi. Piemys voimat olivat mahtavia mutta tuskin tulen peliin rahaa sijoittamaan ennen hinnan alennusta sillä fps pelit pakkaavat olemaan sellaisia 10h läpijuoksua kun itse vaadin pitkäikäisyyttä varsinkin 65€ maksaville peleille.

No comments: