Thursday, January 10, 2008

Assassins creed [Ps3]Näin aluksi kiitokset Reiveni:lle pelin lainaamisesta. Pyrin läpäisemään sen hyvissä ajoin niin pääset sitten jatkamaan peliä myös itse.

Assassins creed on peli jolle Ubisoft sai luotua aika moisen Hypen, peli näytti ensimmäisissä trailereissa todella upealta ja tyylikkäältä myös teema kuulosti todella kiinnostavalta. Lopullinen peli oli ehkä monille pienimuotoinen pettymys, mutta tämä ei pelistä tee huonoa, ja peli näyttää tietty edelleen upealta. Peli kärsii vahvasti bugeista joista uusin päivitys 1.10 korjasi ainakin osan. Toinen asia missä mentiin hieman metsään, on pelin kulku, Maailma on laaja ja interaktiivinen mutta tehtävät ja peli toistaa vahvasti itseään. Mikäli näille virheille kuitenkin pystyy antamaan anteeksi sekä jos teema iskee, on peli varmasti kokeilemisen arvoinen. Omalla kohdalla peliä auttaa se, että viimeaikoina on peleissä muutenkin alkanut kiinnostamaan salamurhaaja tapainen lähestymis tapa hiipien ja toteuttaen tapot harkiten ja suunnitellen.

Pelistä luultavasti arvostelua kunhan tulee tarpeeksi pelailtua.

1 comment:

Reiveni said...

Eipä kiirehiä sen kanssa. Kyllä sitä sitten ehtii itkemään sen parissa myöhemminkin :D Eli pelaa rauhassa vaan ja arvostele.