Wednesday, February 13, 2008

Stam1na - Raja Albumi


On yllättävää että olen pelien sijasta alkuvuodesta ottanut myös musiikkia enemmän blogissani esiin, mutta mikäs sille voi jos kaksi suosikki artisteistani päättävät pistää levynsä ulos samoihin aikoihin.

Tälläkertaa kyseessä on Stam1na jota on tullut kuunneltua ihan ensimmäisestä levystä lähtien. Kadonneet kolme sanaa herättivät mielenkiintoni kuulessani kappaleen radiossa ja olihan siinä pakko selvittää mikä bändi oli kyseessä. Yllätyksekseni tämä oli yllättävän hankalaa sillä vasta yhdessä näistä suomen metalliin kohdistuvista radio lähetyksistä tuo mainittiin ihan nimeltä mikä siellä soi.
No heti tuli katsastettua levyä kaupoista ja löytyihän se.

Kakkos levyn tietysti ostin lähes heti julkaisussa, sillä bändi oli päättänyt pistää lisää kovaa settiä muovikiekolle, jota tuli sitten myöhemmin samaisena vuonna nautittuna ihan livenä TUSKA OPEN AIR festivaaleilla.

Raja tulee luultavasti tähän talouteen huomenna mikäli löydän sen jostain Raumalla kohtalaisen harvinaisista levypisteistä. Tästä tuli jo eilen saatua vähän ennakko makua levyn soidessa Radio Rockissa.

STAM1NA

No comments: