Thursday, February 28, 2008

Unreal Tournament ostettu


Taas tuli nostettua Ps3 pelikokoelmaa yhdellä, ja tällä kertaa mukaan tuli Unreal TournamentIII. Vaikka hieman vieroiksuinkin ideaa ostaa jälleen uusi räiskintä mutta en todellakaan halunnut jäädä väliin konsoleiden ensimmäisestä oikeasti kunnolla modikulttuuriin hampaat iskeneestä tekeleestä.

Peli on tähän asti ollut todella miellyttävä tapaus, erityisesti pelin perinteinen meininki iskee sillä taktikointiin, hiippailuun ja suojien käyttöön painostavia FPS pelejä on jo liikaa ainakin omassa hyllyssä jo tarpeeksi vähäksi aikaa.
Niille jotka eivät pelistä ole ennen kuulleet niin kyseessä on EPIC games:in FPS peli joka perustuu lähes täysin moninpelaamiseen, meno on perinteistä sinkohippaa jossa ei pyritä saamaan pelistä mitenkään realististä vaan meno on nopeaa refleksi taistelua. Näissä peleissä ei pärjää ellei padin tai hiiren tähtäys ole hyvin juurrutettu aivolohkoon.

ensimietteitä:
Peli on graafisesti huippuluokkaa, Unchartedin kanssa jota pidetään Ps3:n graafisesti parhaana näytteenä on kova kilpailu. Myös meno on todella sulavaa jopa useimmissa modien tuomissa jaksoissa vaikka tietysti kaikki modit eivät ole niin ps3:sta silmällä pitäen valmistettu että ne toimisi aivan täydellisesti joten ruudunpäivitys tipahtelee aina silloin tällöin.
Kontrolleista annan kyllä kiitosta hiirellä en ole kauhea pelaamaan mutta on loistavaa että pelissä on tämäkin näin hienosti toteutettu.
Modit ovat kyllä parasta antia vaikka näiden asentaminen peliin on vähintäänkin vaivalloista sillä se on ravaa mista usb tikun kanssa koneen ja pleikan välissä koska vain yksi modi asentuu kerrallaan. Mutta se tosiasia että UT:ssa ei jaksoihin helposti ehdi kyllästyä, modeina tulee koko ajan lisää ja näistä ei joudu maksamaan mitään kuten monen muun pelin lisäsisällöstä.

No comments: