Friday, March 7, 2008

Katsaus nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.

Ei ole blogiin ehtinyt kirjoittaa lähiaikoina, johtuen koulusta, sekä ehkä siitä yleisestä laiskuudesta. Kokeita oli koko viikko pullollaan. Nyt ne ovat kuitenkin ohi, vaikkakin vaihtelevalla menestymisellä. Kiireen myötä on myös tullut univelkaakin kerättyä, jota on tällä viikolla kertynyt päivänä jos toisenakin, Mukaan lukien tietty eilinen jolloin aika vierähti ruotsinsanakokeiden ja kemian kokeiden lukemisen yhteydessä myös rocketman demon testaukseen

Tämän lisäksi on tullut edelleen pelattu tuota Unreal tournament3:sta aina silloin tällöin. Yksinpeli on vielä vähän kesken joten arvostelu saa vielä odottaa. Burnout Paradisen arvostelusta on jo sortin keskeneräinen versio tallella, kirjoitankin sen loppuun mitä luultavammin seuraavaksi.
Olen myös ottanut pienen katsauksen selain mmo peleihin joista voin myös heittää pientä mielipide juttua tulemaan. Lähinnä Dark thorne ja Bitefight nyt on sivuprojektina kaiken muun pelaamisen ja koulun ohella. Nämä osaavat olla yllättävän viihdyttäviä vaikka ne eivät paljon huomiota pelaajalta vaadikaan.

Seuraavaksi olisi kuitenkin vuoro taas pelailla hieman käsikonsoleilla UT3:sen ohella, sillä Pataponin haen varmaankin ensiviikolla joka on eräänlainen yhdistelmä Locoroco kaltaista grafiikkaa, rytmipelejä, strategiaa ja ainakin Amerikan demon mukaan myös pientä hahmojen kehitystä on luvassa. Tämän jälkeen nurkan takana kuumottaakin jo Gran Turismo5 Prologue joka antaa maistiaisia tulevasta GT5:sesta joka julkaistaan luultavammin Euroopassa vasta ensivuonna.

pelimaailman uutisia on tullut tässä myös ihmeteltyä edelleen yhtä intensiivisesti. RSS syötteitä tulee varmaan reilulta 30 sivustolta ja lukemista riittää aina. Ja jos joku ei vielä tiedä niin ehkä paras näistä on N4G joka päivittyy uusilla jutuilla jatkuvasti sivuston toimiessa eräänlaisena mielenkiintoisten pelialan artikkeleiden uutisointi sivustona. Niille jotka eivät näitä pahemmin ole seurannut niin kannattaa ainakin käydä katsomassa GDC materiaaleja eri sivustoilta kuten IGN ja gametrailers.com

No comments: