Thursday, June 21, 2007

Kone sanomassa sopimustaan irti


Näin kesällä minua voi näkyä messengerissä, ja täällä kirjoittelemassa vähän vähemmän. Ja syynä tähän ei ole se että olisin välttämättä ulkona ottamassa aurinkoa tai elämöimässä vaan lähinnä tietokoneeni nykyinen tila. Kyseinen kone kun alkaa vetelemään viimeistään jo monestakin osaa.

Virtalähde: pitää helvetin moista mekkalaa, ja tuuletin ei toimi aina. Muutaman kerran kun uudelleen käynnistää alkaa tuuletin taas pelittämään virtalähteessä vaikka suurta ääntä pitääkin. (ääni on siis ihan hirveä)

Ääni kortti: tämä tuntuu reistailevan nykyään ihan helvetisti, mutta toimii kun koneen käynnistää jokusen kertaa uusiksi.

Menee kyllä täysin ylitse ymmärryksen kuinka paljon voi korjata uudelleen käynnistämisellä ja missä se vika tuossa äänikortissakin sitten piilee jos uudelleen käynnistys sen voi korjata väliaikaisesti.


Uuden koneen hankinta tähän talouteen varmaan ajoittuu tuonne syksylle parhaimmassa tapauksessa, ja tällöin nappaankin tämän koneen ja tavoitteeksi asetan täyden remontin koneen sisuksiin eli ns ensimmäisen koneen jonka kokoan itse. Mutta saa nähdä miten onnistuu, hienon kopan tästä saan ainakin laitteelle.

Eli lyhyesti syy tähän on että, kone alkaa näin suoraan sanottuna Vituttamaan toimivuutensa puolesta eikä windowsin pugailu auta asiaa sitten hevon helvettiä.
Täten PS3 vie yleensä voiton tuon uuden television kanssa.

3 comments:

Rodrigo said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Viper7 said...

As unfortunate it is I do not understand the language you are talking, this is finnish blog so its mostly ment for Finnish people that understand it. Comments would be nice to get in English if Finnish isnt familiar language.

If You are interested what was the post about, it was about my Computer which is slowly brokeing down and I might not be able to update this blog so often. (atleast with posts which have pictures)

boa53 said...

¡JAJAJAJAJA! Te quiero, puta.