Wednesday, June 13, 2007

Uusi telkkari hommattu, terävä piirto koettu!


Peruin tilaukseni Hobby Hallista ja päätin ostaa citymarketista kun kyseinen liike myi sitä 50€ halvemmalla sekä sen sai siitä sitten samantien mukaan. Nyt on muutama päivä tullut tuon telkun kanssa pelattua ja on näin sanotusti havahduttu todellisuuteen. Se mikä näyttää 17" tuumaisella putkitelkulla hyvältä voi näyttää 32" laajakuvalla surkealta.
Mutta joo tämän selittää helposti vertaamalla miltä näyttää 768 × 576 resoluution kuva venytettynä tuplaan tuosta koosta. Laajakuva lähetykset telkkarissa tosin näyttävät siedettävän hyviltä, mutta mitään HD elokuvien tapaista kuvalaatua ei olla lähelläkään.

PS3:n kanssa HD-ready LE2R television kanssa oli 17" philipsin jälkeen kyllä sellainen muutos että silmät pyöreinä tuota vahtasi jo pelkän kokonsakin vuoksi. Saatika sitten kuvan laatu joka vastaa sitä mitä tietokone näytöt yleensä puskee.
OBLIVION 32":lla ja HD resolla on jotain sellaista mitä monitorilla ei kyllä voi tietokoneella todistaa. Resistancekin näytti todella paljon hienommalta ja kaikenlisäksi selvemmältä. Motorstorm aavikkot muuttuivat vieläkin kauniimmiksi.
Pitäisikö elämystä viellä parantaa josssain vaiheessa parannetulla äänentoistolla.

Huoneenikin sai kovan muodonmuutoksen tuon johdosta.
Kuva(oikeassa koossa)

No comments: