Wednesday, June 20, 2007

Paikkakunta: RaumaWlan

Oletko kenties halunnut Psp:lläsi (tai DS:llä? (toimivuudesta ei tietoa vielä))
käyttämään hyväksi laitteeseen sujutettuja Wlan ominaisuuksia kuten Webbiselain, Remote play tai kenties simppeli kannettava nettipelaaminen. Tai et jaksa kannettavalla koneellasi istua koko päivää sisällä, tai kenties haluat tietää mitä maailmalla tapahtuu nauttiessasi Rmj:ssä juhannuksesta.

Nyt tämä on mahdollista, sillä Raumalle on avattu täysin ilmainen wlan verkko joka kattaa nyt ainakin kirjaston, kortelan abc;n, osan wanhasta raumasta, vesitornin, keskuspuiston, sekä RMJ alueiden lähistöllä muutamia paikkoja.

Miten tämä sitten toimii.

1. Haet itsellesi tunnukset esimerkiksi kirjastosta (pisteitä mistä näitä saa löytyy useita, kuten esim kaupat ja kahvilat yleensä wlan alueen lähellä)
2. Avaat koneesi ja etsit wlan verkon jonka nimi pitäisi olla RaumaWlan, käytä kyseistä lähdettä niin selaimesi ohjaa sinut Rauma Wlan kotisivuille johon laitat tunnukset, tämän jälkeen tunnukset ovat voimassa 24h kirjautumisesta. Tunnukset joutuu kirjoittamaan vain kerran ja uusia tunnuksia saa aina kun käyt hakemassa sellaisen ilmaiseksi niitä jakavista pisteistä.

No comments: