Wednesday, April 11, 2007

Nettiselailu konsoleilla

On tullut aika jolloin konsolit ovat astuneet internetin kiehtovaan maailmaan. Monet Wii ja Ps3 käyttäjät sekä tietysti PSP että DS käyttäjät pystyvät surffaamaan internetin tiedonvaltameressä.

PS3 Selain


Wii Selain


Molemmat Selaimet hoitavat suurimman osan sivuista kunnialla, lukuun ottamatta jotain mutkikkaita JAVA sekä Flash sivuja. Ainoa suuri ero on siinä että Wiin selain on huomattavasti Ps3:n vastaavaa parempi, eikä ihme sillä senhän on valmistanut yksi suosituimmista selain valmistajista eli OPERA, mutta näppäimistön ja hiiren puute konsolista on valtava puutos kun vertaa Ps3:sen tarjoamaan tukeen tälläpuolella.
Useimmat Foorumit toimivat loistavasti paitsi pelaajalehden foorumi. Ps3:lla on myös jotain Kotaku sivua vastaan kun tätä sivua se ei suostu enää näyttämään 2 sekuntia pidempää.
Perus selaimia verratessa Wii vie potin kevyesti kotiin, muttei kannata unohtaa Ps3:n Linux valmiuksia jonka avulla voit saada koneelle vaikka Operan tai jopa Mozillan sekä internet kommunikointi ohjelmia kuten ICQ.
Wiille tosin varmaan löytyy myös tulevaisuudessa, ellei jo nyt erillaisia näppäimistöjä, mutta Nintendon tapa suosia vain omia ohjaimiaan on nähty jo lähes jokaisella konsolijulkaisullaan joten Pc:si logitechit ja MS:tin valmistamat hiiret tuskin koneessa toimivat.

1 comment:

Metdragoid said...

Samaa mieltä noista jutuista ja lolz tota kuvaa, se vaan nyt on niin hassu