Wednesday, April 11, 2007

PS Store.

Mikäli ihmettelet Wii konsolin vähäisestä huomiosta täällä syitä löytyy muutama
Itse kun en viellä omista Wii konsolia, koska sisareni hankkii sen mahdollisesti syntymäpäivälahjaksi. Meidän talossa minulla ollessa ylivalta konsoleihin pystyn ongelmitta pelaamaan myös muiden koneilla ja sama toisinpäin eikä mitään suuria tappeluita tule. Nyt kuitenkin kun Wii ominaisuuksien ja Pelien testauksessa pystyn vain ihmettellemään Metdragoidia kyläilemässä ei kannata ihmetellä Wiin jäämistä vähemmälle huomiolle täällä.
Toisena syynä on tietysti konsolien hintaeron oikeuttava ominaisuuksien määrä ero.
Joissa PS3 on odotetusti laajempi alue käsitellä.

Playstation Store

Nextgen konsoleissa on kaikissa jokin tämän kaltainen ominaisuus, XO:lla Live arcade, Wii:llä Virtual Console. Kyseinen ominaisuus on internet sivun tyylinen kauppapaikka josta voi ostaa lisäsisältöä koneeseesi. Esimerkiksi pikkupelejä, lisä sisältöä peleihin, videoita sekä muuta vastaavaa. Palvelu ei ole pelkästään maksullinen silä sieltä löytyy myös Demoja sekä Trailereita, ja lisäsisältökään ei välttämättä maksa jokaisesssa tapauksessa mitään.

Playstation Store tarjoaa nämä kaikki ominaisuudet, Playstation storeja löytyy kolme kappaletta nämä ovat Amerikka, Eurooppa sekä Aasia. Storeen logatakseen tarvitsee luoda sinne alueelle oma Playstation Network tili, mitään luottokortti tietoja tähän ei tarvitse koska palvelu on ilmainen vaikka joistain sisällöistä pitääkin maksaa.
Itse olen luonut jokaiselle alueelle oman tunnuksen päästäkseni kaikkeen mahdolliseen sisältöön kiinni heti niiden ilmestyessä.

En ole vielä kyennyt heiluttamaan pankkikorttiani kyseisessä storessa mutta tässä hieman listaa mitä Ps storesta jo löytyy mm:

- Super Rud a dub (demo ja kokoversio: 5€)(eu)
- Blast Factor (demo ja kokoversio: 5€)(eu)
- Tekken Darkressurection HD: 10€ (eu)
- Armored Core Demo (US)
- Full Auto Demo (US)
- GO Sudoku (demo ja kokoversio: 5€) (us)
- Lemmings (demo ja kokoversio: 5€) (eu)
- Flow: 5€ (eu)
- Ridge racer 7 demo (eu)
- Motorstorm demo (eu)
- Resistance fall of man demo (eu)
- Gt HD (eu)
- Genji demo (eu)
- F1 demo (eu)

Sekä monta Traileria tulevista elokuvista kuten Casino Royale, Transformers tai Next.

Myös Psone klassikoita löytyy, näitä tosin voi tällä hetkellä pelata vain PSP käsikonsolilla. Näitä ei vielä löydy Euro Storesta joten Euroopassa voimme joutua vielä odottaa ellei halua heiluttaa visaa Amerikan storessa.

Store toimii, ja kiitos taustalatauksen voi pelata demojen ja muiden sisältöjen latautuessa. Nopeus on myös päätä huomaavaa sillä latasin 900mt tiedoston varmaan alle 3-4:ssä tunnissa 1mt netillä joka on sentään jaettu viellä tietokoneelle.

2 comments:

Metdragoid said...

teikä mainostaa mua...

Viper7 said...

Tarttee sitä ny vähä