Monday, April 16, 2007

Unohdus lähestyy! 27.4

The Elderscrolls: OBLIVION

Ps3:sen tulevaa pelivalikoimaa kun katsoo niin ei voi olla huomaamatta, PC:llä ja Xboxeilla julkaistua AAA luokan peliä. Kyseessä on jatkoa Elderscrolls pelien sarjaan joista aiemmat osatkin voivat olla tuttuja kuten Arena, Daggerfall sekä Morrowind. Itse pelasin morrowindia ja pelaan vieläkin Pc:llä. Nyt tämä viimevuonna julkaistu huippupeli Oblivion julkaistaan myös alustelle jolla minäkin voin sitä pelata, tietokoneeni kun sanoo itsensä irti uusimmista peleistä FarCry:nkin toimiessa vain minimi asetuksilla.

Linkkejä aiheesta

Oblivion IGN
Kotisivu
Konsolifin hypeketjuSitten hieman Morrowindistä, itse ensimmäisenä kertaa kun peliä pelasin läpi vedin sen ilman mitään modeja. Nyt modeihin tutustuneena hieman harmittaa kun tuohon sorruin, modit tekevät pelistä suurimmilta osin huomattavasti paremman. Esimerkiksi äänimaailma muuttuu täysin kun hakee sitä parantavat modit, voit jopa kuulla lippujen ääntelyn tuulessa sekä susien ulvonnan kylmässä yössä vaeltaessasi.
Textuuri parannus modit taas muuttavat pelin yleis ilmeen täydellisesti, kaikki on tarkempaa ja kauniimpaa. Myös eri objectien parannus modit kuten lasien parantavat grafiikkaa merkittävästi. Tietysti sanottakoon että kun ensimmäisen kerran peliä läpäisin ei minulla vielä ollut kuin kolmas osa tästä Ram muistin määrästä mitä minulla nyt on. Nyt peli toimii hienosti näillä modeillakin.

Tässä vähän kuvia modatusta Morrowindista, mitään muuta kuin ulkoasua ei ole muokattu:


No comments: