Thursday, May 31, 2007

[PS3] Tämän hetken odotetuimmat TOP: 5

1. Final Fantasy XIII Versus


Tämän hetken ykkönen odotuslistallani on Final fantasy XIII versus. KingdomHearts sarjasta tuttu tiimi työstää kyseistä peliä ja sitä on povattu synkimmäksi Final Fantasyksi, Graafinen ulkonäkö sekä tyylikkyys iskevät trailerista läpi kuin vasara kirkaalta taivaalta. FF sarjan suurena fanina sekä KingdomHearts (erityisesti 2) pitäneenä odotan kyseiseltä peliltä paljon.

2. Uncharted: drakes fortune


Olen aina pitänyt NaughtyDogin tekemistä peleistä, Crash pelit jäivät hieman liian vähäiselle huomiolle kyllä Playstation1 aikoihin mutta tuli noista kakkonen ainakin vedettyä läpi ja kolmonen hakattua aika tehokkaasti myös. Jak sarjan myötä kuitenkin tuli se ratkaiseva kolahdus joka sai minut seuraaman tiimin julkaisuja tarkemmin.
Uncharted vaikuttaa todella lupaavalta sillä olen aina pitänyt seikkailupeleistä kuten Prince of persia tai Tomp Raider ja God of warin seikkailullinen puolisko.
Toivon hartaasti että pelissä jäisi tuo räiskintä seikkailemisen varjoon kun noita räiskintä pelejä nyt on suhteellisen paljon tulollaan.

3. Final fantasy XIIIFinal fantasy sarjalla on aina paikka sydämmessäni, kyseinen sarja on tarjonnut minulle tuhansia tunteja toinen toistaan viihdyttävämpää pelaamista. Aloitin FF sarjan oudosti VIII:n muodossa jota pidänkin poikkeuksellisesti parhaana FF:nä.
FFXIII vaikuttaa tosin hieman epäilyttävältä kahden hahmon perusteella mitä olen nähnyt mutta Ei square-enix ole minua ainakaan vielä onnistunut pettämään.

4. HAZE


Sen jälkeen mitä olen kokenut ehkä parhaimman FPS moninpelin (Timesplitters) kanssa mitä olen pelannut en voi ohittaa heidän tulevaa HAZE projektia josta jotkut povaavat Halon tappajaa. Viekö kyseinen peli Killzonelta tittelin nokan edestä ja seuraavaksi etsitäänkin Hazen tappajaa?

5. Gran Turismo 5Ensimmäisestä Gran Turismosta jonka platiniumina nappasin olen pitänyt kyseistä sarjaa ehdottomasti parhaana autopelinä mitä maa päällään kantaa. GT4 tuotti pienen pettymyksen hieman yksitoikkoisilla radoillaan muutamaa hienoa poikkeusta lukuunottamatta, Itse kun en niin pidä näistä lähes ympäristöttömistä "autioista radoista" toivottavast GT5 korjaa tätä puutetta hieman.


Muita huomioitavia nimikkeitä:
- Lair: Rise from Lair (traileri saatavilla PS storesta)
- Tekken 6
- Heavenly Sword
- Warhawk (trailereita saatavilla)
- LitleBigPlanet (trailerin voi ladata Us Ps storesta)
- Home (3d käyttöliittymä) (traileri saatavilla US Ps storesta)
- Devil May Cry4 (traileri saatavilla jpn Ps storesta
- Unreal
- Killzone II
- Folklore/Folksoul (demo saatavilla 1,6 japanistoresta!)
- Ratchet and clank: future tools of destruction (traileri saatavilla US storesta)
- GTA IV (traileri saatavilla)
- Assasins greed
- StrangeHold (traileri saatavilla US
- Socom Confortation
- Eye of judgement
- The Last remnant
- Metal gear solid 4: guns of the patriots


Kuka sanoi ettei Ps3:lla tule riittämään pelaamista!

No comments: