Thursday, May 31, 2007

[WII]Wii Tämän hetken odotetuimmat

1. Final fantasy: crystal cronicles: Crystal Bearers


Crystal Cronicles ensimmäinen osa oli hauska hetken, varskinkin kahdella GBA:lla, luultavasti olisi ollut vielä parempi nelin pelinä ikävä kyllä tämän saavuttaminen on vain harvojen herkkua. Crystal Bearers vaikuttaa tosin hauskalta ja onhan se sentään final fantasy joten joutaa tämäkin liittymään kokoelmiini.

2. Dragon Quest swordsDragon quest VIII oli ensimmäinen DQ joka tänne eurooppaan onnistui rantautumaan, sen verrän kova roolipeli oli tuo 100h:n juonen omaava roolipeli koljatti että Dragon quest swords voisi täyttää lähes tyrehtymätöntä roolipeli nälkääni.
En tosin pidä kyseisen pelin uudesta gootti tyyliste lähes yhtään :/

3. Super mario galaxyMario 64 ja sunshine olivat molemmat huippuluokan tasohyppelyitä vaikka pidinkin enemmän ND:n jak sarjasta Pleikkarilla. Sunshinen omistan mutten ole sitä vielä ehtinyt kamalasti pelata kenties tämä pitäisi korjata tulevaisuudessa.

4. METROID Prime3: corruption


Tätä peli sarjaa en ole kamalasti kokeillut, Prime näytti kuitenkin todella hauskalta, kakkonen taas todella tylsältä. Kenties tämä peli iskee sitten potin kotiin.


5. Mario Kart


Tätä ei ole julkistettu mutta on lähes 100 varmaa että Wii tulee omansa saamaan jokin kaunispäivä, tuona päivänä se on toivottavasti varustettu mahtavalla nettipelillä sekä yhtä loistavalla toteutuksella kuin Virtual consolen kuningas Mario Kart 64. Crash team racing sekä Mario Kart ovat molemmat legendoja mitä tulee moninpeliin! Pitäisi taas mennä vähän Metdragoidia mätkimään pataan kyseisessä pelissä ;)

Muita huomion arvoisia pelejä:

- Prince of persia
- Soul calibur
- Wii virtual console pelit
- Opoona
- Residen Evil: umbrella cronicles
- Super Paper Mario
- Super smash Brothers: Brawl
- Disaster day of crisis
- Sonic and the secret rings
- Mario strikes Charged football
- Tomp Raider aniversary
- Manhunt
- Mario Party
- Nights: into the dreams
- Project treasure island Z

Katso myös PS3 Tämän hetken odotetuimmat TÄÄLTÄ tai scrollaa alaspäin.

No comments: