Thursday, July 5, 2007

Armored Core4 katsaus


Kyseessä on peli jonka hankin jo tovin aikaa sitten, ja peli on jo ajettu suht tehokkaasti läpi, mutta arvostelu saa odottaa kunnes pääsen tietokoneelle ja olen katsastanut pelin Hard Modea sekä verkkopeliä enemmän.

Armored core on pelisarja, jota joko vihaa tai rakastaa. Kyseessä on siis Mecha simulaattori joka on pysynyt lähes muuttumattomana ensimmäisestä osasta lähtien, tietysti kontrolli puolta sekä grafiikkaa ja osia on parannettu sekä lisätty sekä tehtäviä paranneltu, mutta perus idea on aina ollut se sama 1) Rakenna Mecha 2) Tee sillä tehtäviä tai taistele areenalla saadaksesi rahaa 3) Osta parempia osia tätä kaavaa peli käyttää alusta loppuun.

Nelos osa on kuitenkin kokenut jokseenkin paljon uudistuksia, eikä nämä ole pelkästään graafisia. nopeat väistö boostaukset, nopeampi tempo, paremmat kontrollit, paremmat musiikit myös tehtävät ovat parantuneet vaikka edelleen suuren osan läpäisee alta kahden minuutin. Merkittävin lisä on kuitenkin Nettipeli. Lisää tästä arvostelun yhteydessä sitten.

No comments: