Wednesday, July 11, 2007

Mielipide nykyisistä konsoleista (Wii sekä XO (Ps3 ensitestin/mielipiteet tietääkseni olen jo tehnyt))

Wii: Gamecube oli ensimmäinen suuriaskel Nintendon pelien mailmaan, ja "retro"-sessiot kaverin tykönä Mario kart 64:sta lämmittivät mieltä. Puhumattakaan PSO, timesplitters-sessioista cubella. Nytemmin on kuitenkin hieman joutunut Wii:hin pettymään kun varsinaiset pelit tulee vasta ensivuonna. Myös nettipelien määrä on ollut todella paha pettymys joka on sinänsä kumma erityisesti moninpeleihin kunnostautuneen nintenon leiristä.

X360: En varsinaisesti vihaa kyseisen laitteen pelejä, sillä hyviä nimikkeitä löytyy kyseiseltä koneelta kyllä. Kyseessä ei myöskään ole saamani japanilaisen raudan-suosijan leima sillä euro ja us tuotteet kelpaavat minullekin. Lähinnä Ms:n laitteiden yleinen kestävyys sekä ohjelmien kanssa kärsityt tappelut. Monet PC lisälaitteet jotka olen PC:lle microsoft merkkisinä ostanut ovat hajonneet hetkessä ja tähän yhdistettynä. maailmalla tapahtuneet Xo hajoamiset eivät myöskään auta epäluotettavan tuote imagon poisluomisessa. Nytemmin olen jo näiden takia pienen muotoinen ms-vihaaja.

2 comments:

Mikä on kun ei taidot riitä? said...

Yhdys sana virheitä paljon.

Viper7 said...

Juu pyydän antaaksi moisista, äidinkieli ei ole koskaan ollut se vahvin ala itsellä. Myös se ettei tällä Ps3:lla kamalasti voi wordissa noita tarkastaa ja harvemmin jaksankaan. Pyrin kuitenkin kehittämään tämmöisten viestien saatossa näitä äidinkielen taitojani. Mikä onkaan parempi metodi niiden parantamiseen kuin juurikin tuo kirjoittaminen :)
- kiitos risuista silti :P