Wednesday, July 11, 2007

Mielipide nykyisistä konsoleista (Wii sekä XO (Ps3 ensitestin/mielipiteet tietääkseni olen jo tehnyt))

Wii: Gamecube oli ensimmäinen suuriaskel Nintendon pelien mailmaan, ja "retro"-sessiot kaverin tykönä Mario kart 64:sta lämmittivät mieltä. Puhumattakaan PSO, timesplitters-sessioista cubella. Nytemmin on kuitenkin hieman joutunut Wii:hin pettymään kun varsinaiset pelit tulee vasta ensivuonna. Myös nettipelien määrä on ollut todella paha pettymys joka on sinänsä kumma erityisesti moninpeleihin kunnostautuneen nintenon leiristä.

X360: En varsinaisesti vihaa kyseisen laitteen pelejä, sillä hyviä nimikkeitä löytyy kyseiseltä koneelta kyllä. Kyseessä ei myöskään ole saamani japanilaisen raudan-suosijan leima sillä euro ja us tuotteet kelpaavat minullekin. Lähinnä Ms:n laitteiden yleinen kestävyys sekä ohjelmien kanssa kärsityt tappelut. Monet PC lisälaitteet jotka olen PC:lle microsoft merkkisinä ostanut ovat hajonneet hetkessä ja tähän yhdistettynä. maailmalla tapahtuneet Xo hajoamiset eivät myöskään auta epäluotettavan tuote imagon poisluomisessa. Nytemmin olen jo näiden takia pienen muotoinen ms-vihaaja.

2 comments:

Anonymous said...

Yhdys sana virheitä paljon.

Vipsu said...

Juu pyydän antaaksi moisista, äidinkieli ei ole koskaan ollut se vahvin ala itsellä. Myös se ettei tällä Ps3:lla kamalasti voi wordissa noita tarkastaa ja harvemmin jaksankaan. Pyrin kuitenkin kehittämään tämmöisten viestien saatossa näitä äidinkielen taitojani. Mikä onkaan parempi metodi niiden parantamiseen kuin juurikin tuo kirjoittaminen :)
- kiitos risuista silti :P