Wednesday, March 14, 2007

Metalli musiikin maailma osa:1

Musiikin kuuntelijana luettelen itseni niin sanottuun "ostan vain parhaat levyt" kuluttaja ryhmään. Ja levyjä ostankin varsin harvoin, johtuen siitä että pelaaminen ja manga vievät suurimman osan varoistani puhumattakaan kavereiden kanssa tapahtuvista viikonloppu mellastuksista.

Kuitenkin kuluvana vuotena olen kuullut että kaksi suosikki artistiani on molemmat julkaisemassa uutta materiaalia. Ainakin näiden uutisten perusteella:

Ayreonilta uutta materiaalia
Lähde: Ayreon uutiset
"Finally, we are able to bring you some news about Arjen's next recording project.

At the end of September 2006, Arjen's new studio was finished and ready to use. The very next day, Arjen went in with his trusted little tape recorder, and papers with dozens of song ideas that he'd been working on for the past year.

He has been in his studio nearly every day (and night) since then, getting the ideas translated into songs. The musical ideas are so extremely varied that only one project could possibly hold them all: Ayreon.

Arjen has already been in contact with some very interesting and talented people to help create a new dimension of the Ayreon Universe. Of course, we'll keep you informed on Arjen's progress over the next months!"


Stam1na suunnittelemassa uutta albumiaan!


Lähde: Stam1na webbisivusto
"Vuosi 2007 alkoi Stam1nan leirissä selkeästi sävellyspainotteisena. Kahden onnistuneen albumin ja sarjatulimaisen keikkailun ohella oli syntynyt jo selkeämpi käsitys yhtyeen musiikillisesta suunnasta ja tavoitteista. Toisen albumin F1-luokan sävellystahtia oli aika jarruttaa ja tarkastella valmistuvaa kolmatta pitkäsoittoa ajatuksen kanssa. Sakara Recordsin kanssa "uusittu" levytyssopimus lupaili jälleen hyvää pohjaa ponnistaa kotimaisen metallitarjonnan jääkäripartioon. Mutta millaista taideteosta olikaan Lemin ongelmanuoriso tällä kertaa luomassa? Tässä merkintöjä yhtyeen jäseniltä."


Tuska Festival 2007
Tuska open air festival on lähivuosina ollut itselleni vuosittainen tapahtuma jossa on tullut käytyä jo kahdesti ja kolmas kerta tulee tänävuonna täyteen. Hauskinta on että toisin kuin viimevuonna on kaveriporukastanikin lähdössä useampi henkilö kyseiselle festarille. Muutama tosin joutuu varmaankin missaaman festarit armeijan takia, mutta moni on tulossa. Kaverilta saisin myös majoitus paikan jotta voisin viettää Tuska festareilla kokonaiset kolmepäivää. Mutta ajattelin kuitenkin pysyä vain yhdenpäivän kaavassa, sillä kolme päivää olisi jo rahallisesti jonkin verran isompi projekti. Mutta lopullisen päätöksen teen kunhan nuo esiintyjät ja päivät kerrotaan, sillä en haluaisi ostaa sikaa säkissä.

Tuska 2005

No comments: