Tuesday, March 13, 2007

Pelirintamalla tällä hetkellä.

On tullut pelattua Final Fantasy 12, jo reilut 80 tuntia. toivottavasti peli kestää vielä ainakin siihen saakka kun pääsen käsiksi tulevaan Ps3 konsoliini joka julkaistaan noin 10 päivän päästä. Oman haen tietenkin Wanhan Rauman Pop-peli:stä josta olen kyseisen laitteen jo varannut.
Ikävä päälle 700€ paukkuhan tuosta tulee kun tarvitseehan siihen nyt pari peliäkin ostaa. (näillä näkymin Resistance: fall of man sekä Elderscrolls: Oblivion)

ostin jo tälläisen sillä myyjä suositteli sitä, ja hyvinhän tuo on pellittänytkin, samalla kertaa nappasin itselleni vähän verkkokaapeliakin (noin 30m) jotta saan kyseisen konsolin verkko puolestakin nauttia.

Uutisia pelirintamalta GDC 2007
Uutisia pelirintamalla on tullut seurattua lähiaikoina varsin tehokkaasti, sillä konsoli valmistajien sota kiihtyy päivä päivältä. Sony paljasti myös kauan piilossa pidetyn ominaisuutensa Ps3:lle nimeltään Playstation Home

Playstation Home


Myös heidän esittelemä uusi pelinsä vaikutti varsin mielenkiintoiselta.

Little big planet


Kyseisessä pelissä nähdyn kaltaisia jaksoja voi tehdä yksin sekä porukassa ja julkaista ja tietysti pelata vapaasti. Kyseessä on siis Fysiikan laeilla leikkimistä yksin tai porukassa.

Molemmista sekä Home:sta että Little big planetista saa ehdottomasti enemmän informaatiota katsomalla Gamespot:in video Sonyn GDC tilaisuudesta.
related videos: Sony keynote GDC 2007

No comments: