Thursday, March 15, 2007

Pelirintamalla tällä hetkellä osa:2

Tänään tuli herättyä aikaisessa, en tiedä johtuiko se siitä että pistin jo ennen kello kahta nukkumaan, vai eikö vain uni enää tullut pikkusiskoni tullessa 8:30 huutamaan ovelleni jotain epämääräistä.

MMORPG pelien koukuttava maailma
Viimeaikoina on taas siirrytty uuteen MMORPG:hen Conquer Online pelin lopettamisen jälkeen, kyseinen peli kantaa nimeään Flyff Fly for fun. Onhan tämä peli aikamoista grindaamista (pyrin selittämään epäselvät termit blogin ala osassa)mutta sen unohtaa pelin ollessa muuten hauska ja käyttäjien ystävällisiä.
Flyff wikipediassa(englannin kielellä)
Flyff kotisivut

Ps3 haastaa syövän ensiviikolla
Nyt se sitten on vihdoin tapahtunut, tietokoneita aletaan yhdistelemään yhdeksi suureksi supertietokoneeksi joka voi edistää vaikkapa syöpälääkkeiden kehitystä.
Nyt sinulla on ihan oikeasti syy jättää konsolisi virransäästö tilaan vaikka se kuluttaisikin sähköä. Tuskin muutama euro kuukaudessa enää painaa niin paljon jos siitä on yhteiskunnallista hyötyä. Tästä tulee ihan kierrättäminen kyllä mieleen.
Lähde

Ps3 taakseppäin yhteen sopivuuden heikkenimen euroopassa
En tiedä monellekko tämä varsinainen huono uutinen, sillä kyllähän softa emulointikin on omalla tavallaan hyvä vaihtoehto, mutta itse ainakin petyin tähän Sonyn ratkaisuun näin yli 30 Ps2 peliä ja varmaan toiset 30psone peliä omistavana.
Tulevatko nämä kaikki 60 peliä toimimaan tulevassa konsolissa, vai toimiiko vain harvat eli parhaat. En kuitenkaan ole lähiaikoina pahemmin muihin peleihin koskenutkaan kuin FF12, mutta aina välillä herää innostus johonkin peliin jonka omistan ja se tulee läpäistyä uudemman kerran, tässä yksi syy miksi en pelejäni pahemmin myykkään. Toivottavasti Sony nyt kuitenkin on sanojensa veroinen ja edes nuo 1000 nimikettä toimivat eikä pelattavien ps2 pelien määrä jää naurettavan pieneksi.

pelimaailman termit
Grindaus: Peli termi peleistä jossa eteneminen vaatii hirviöiden teurastusta tai vihollisten kaatamista edetäkseen. Useimmat ilmaiset MMORPG pelit ovat tälläisiä.
MMORPG: massiivinen moninpelattava verkko roolipeli

1 comment:

Metdragoid said...

Lisäisin tuohon grindaukseen, että hirviöiden lahtaamista SUURISSA määrissä.